13/01/11 TAS Groep tekent bij Olse Merksem

Wie is Tas-Groep?

Tas-Groep is een dynamische en betrouwbare onderneming. Dit uit zich onder andere in flexibiliteit en onze open werkwijze.

Tot tegenstelling van veel andere dienstverlenende bedrijven houdt Tas-Groep zich actief bezig met werven en uitzenden van veelal ervaren personeel. Hierdoor hoeft u niet te veel tijd te wijden aan het opleiden en inwerken van nieuw personeel.

Door onze jarenlange ervaring in diverse branches kunnen wij een gelijkwaardige gesprekspartner zijn en op verantwoordelijke wijze mensen bij elkaar brengen.

Het concept

De arbeidsmarkt en het bedrijfsleven zijn continu volop in beweging. Hierdoor groeit de behoefde aan flexibele en ervaren werknemers . Door onze jarenlange ervaring kan TAS-Groep prima aan deze behoefte tegemoet komen.

Persoonlijke dienstverlening richting zowel de klant als richting de uitzendkracht ziet TAS-Groep als sleutel tot wederzijdse voldoening. Wij streven naar een samenwerkingsverband voor lange termijn en kunnen dit realiseren doordat wij ons persoonlijk betrokken voelen bij zowel onze klant als uitzendkracht.