30/09/2015 Kleutermenu

Beste Marianne en Kristel,

Ik mail even ivm de initiatielessen die we vandaag kregen van jullie.
Ik vond dit persoonlijk een knap succes. Beide lesgeefsters (Kristel en Marianne) waren zeer gedreven en geëngageerd aan het les geven. Ik merkte dat ze goed overweg konden met de kleuters. De kleuters waren door jullie warme en vlotte manier van lesgeven meteen 'ontdooid' en ze waren aandachtig aan het luisteren.Al spelend werden wat beginselen van handbal al wat aangebracht.Ik vind het een knappe meerwaarde van jullie club dat jullie bewegingsschool balvaardigheid aanreiken aan zo'n jonge leeftijd.
Zoals ik zei tegen Kristel en Marianne, verwijs ik sommige kleuters soms eens door naar een turnkring, wanneer ze nog wat houterig ontwikkelen, maar wanneer ik zie dat balvaardigheid een probleem is, ga ik zeker jullie club aanraden. Hopelijk kunnen Kristel en Marianne nog lang lesgeven in jullie club, want ik denk dat ze veel kunnen bijbrengen aan de kleuters door hun enthousiasme en vooral door zo op elkaar in te spelen.
Een knappe wisselwerking tussen school en sportclub, zo zou het meer mogen gebeuren.
Een dikke dankjewel voor het initiatief!
Ik maakte enkele foto's (foto's staan op deze website bij fotoalbum) van de lessen, die zullen op de klas blog's komen, alsook een foto van jullie flyer. ik denk dat we zo veel ouders bereiken.

 Mvg,
Christophe Poelmans