Introductie

In de sport wordt voortdurend gewerkt aan het ontwikkelen en ontdekken van talenten.
Dat gebeurt ook binnen uw bedrijf. We willen als vereniging de juist omstandigheden en mogelijkheden bieden voor ambitieuze mensen om zich verder te ontwikkelen.
 
Net als uw bedrijf willen wij onze talenten in de gelegenheid stellen om de beste prestaties neer te zetten en daarbij alles uit zichzelf te halen.
Handbal is een boeiende sport waar fysieke kracht wordt gekoppeld aan mentale sterkte, behendigheid, tactiek, teamspirit en sportiviteit. Deze combinatie staat garant voor snelheid en spanning in, wat in de Olympische gedachte wel eens wordt genoemd, de tienkamp onder de teamsporten.
Dit lijkt een ideale mix waarin elk vooruitstrevend bedrijf zich kan herkennen.

De sfeer rond het veld is gedreven doch gemoedelijk en het scoreverloop kan elke kijker van begin tot einde boeien: in welke sport vallen er nog 40 - 50 doelpunten per gespeelde wedstrijd ?
Sluit onze visie aan bij die van uw bedrijf, dan moeten wij zeker samen verder kijken naar de mogelijkheden om deze visie te koppelen. In het vervolg van deze presentatie vind u een aantal sponsormogelijkheden. Graag kijken wij samen met u eens verder om een tot een passende overeenkomst te komen.